Atea blir skypartner

Atea blir skypartner

Atea tar Microsoft Office 365 inn som en del av sitt skysortiment rettet mot det norske markedet.

Atea har i dag kunngjort at de vil selge Microsoft Office 365 som en del av sitt eksisterende skytilbud til det norske markedet gjennom Microsoft Syndication programmet. Dette betyr at Atea vil ta ansvar for alt fra rådgivning, levering, installasjon, support og fakturering av Office 365 produktene fra Microsoft.

- Det er svært viktig at vi er i stand til å levere totalintegrerte sky-tjenester til våre kunder, så jeg er veldig glad for at Atea er sertifisert for å selge Office 365, og også at vi kan levere Office 365 integrert med våre egne skyløsninger slik at vi kan være en attraktiv partner for våre kunder, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Atea, i en presseuttalelse.

Office 365 vil gi primært små og mellomstore bedriftskunder fordelen av å ha 24/7 tilgang og tilgjengelighet til den nyeste Microsoft-teknologien samt lagring, arkivering og sikkerhetskopiering. Office 365 kan nås fra både smartphone, webinterface og fra din PC så lenge du har internettaksess. Prisen på Office 365 er attraktiv og vil trolig motivere mange kunder til å flytte inn i skyen, tror Microsoft.

Atea vil også tilby egenproduserte tjenester gjennom Atea 365 Consept for å sikre en smertefri overgang for kundene - fra bestilling, migrering fra eksisterende systemer og til slutt til integrasjon og installasjon. Videre vil Atea levere en egen 24/7 Premium Hotline Support på norsk inkludert i alle Office 365 produktene.

- Office 365 er den neste generasjon skyproduktivitets tjeneste fra Microsoft. Den inneholder de mest effektive løsninger i markedet, sier Marco Limena, VP Business Services, Operator Channel, hos Microsoft. - Med Atea som skypartner vil kundene dra nytte av en leverandør som kan bidra til å maksimere fordelene med å arbeide i skyen. Vi er glade for at Atea er klar til å levere denne nye tjenesten.