Atea solgte for to milliarder

Atea solgte for to milliarder

- Det gleder meg at Atea fortsetter å ta markedsandeler, sier konsernsjef Clous Hougesen etter to fete desember-dager.

Starten på julemåneden har vist seg å bli bra for Atea-konsernet.

I løpet av de to første dagene av desember har selskapet sikret seg ordrer til en samlet verdi på nærmere to milliarder kroner, opplyser selskapet fredag. Det utgjør en oppgang på 15 prosent sammenlignet med tilsvarende salgsdager i 2009. Skal omsette for 20 mrd.

Konsernet gjennomfører denne type salgsdager fire ganger i året i samarbeid med sine viktigste partnere. Resultatet av disse dagene understøtter den positive organiske salgsveksten på 18 prosent i tredje kvartal 2010 og understreker den positive forventning gruppen har til omsetning og resultat i fjerde kvaratl 2010.

Inklusive de annonserte oppkjøpene som konsernet har gjort i annet halvår 2010, er årlig runrate nå mer enn 18 milliarder kroner i omsetning. Dette innebærer at målsetningen om 20 milliarder kroner i omsetning i 2011 er realistisk, hevder selskapet.

- Gleder meg til å ta markedsandeler

- Det er utrolig gøy å se engasjementet rundt i organisasjonen på disse salgsdagene. Partnerne våre er viktige bidragsytere slik at vi kan sikre kundene våre de beste produktene til de beste prisene, sier Claus Hougesen, konsernsjef Atea i ASA. I tillegg gleder det meg at Atea fortsetter å ta markedsandeler i alle markedene, fortsetter Hougesen i en presseuttalelse.

Atea er leverandør av it-infrastruktur, og er representert i 73 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Selskapet har en årlig omsetning på ca 15 milliarder kroner og er notert på Oslo Børs.