Austrheim skal pleie Microsofts storkunder

Vigdis Austrheim blir ny leder for Microsofts storkundeavdeling. Hun forlater WM-data og stillingen som markedsdirektør.

Microsoft Norge har ansatt Vigdis Austrheim som ansvarlig for salg til storkunder i privat sektor. Austrheim kommer fra stillingen som markedsdirektør i WM-data, der hun har hatt ulike lederstillinger siden 1999. 

Tidligere har Austrheim bidratt til oppbygningen av gründerbedrifter og hatt storkunde- og partneransvar i Digital.

- Vi er veldig glade for å få Vigdis Austrheim ombord. Vigdis er en leder med solid og meget spennende bakgrunn. Hun har de beste forutsetninger for å sette seg raskt inn i våre storkunders behov og lede arbeidet med å selge løsninger til de største selskapene i landet, sier Knut Aasrud, administrerende direktør i Microsoft Norge.

Har storkundeerfaring

Austrheim kommer fra stillingen som markedsdirektør i WM-data, der hun har hatt flere ledende stillinger. Som administrerende direktør for WM-data Infra Solutions ledet hun i 2001/2002 arbeidet med restrukturere og snu virksomheten fra minus til pluss.

Et viktig grep i den sammenheng var å skifte markedsfokus fra SMB-segmentet til storkunder.

- Microsoft er svært godt posisjonert for å levere også fremtidens løsninger til bedriftsmarkedet. Jeg gleder meg til å synliggjøre det potensialet teknologien gir nye og eksisterende kunder, sier Vigdis Austrheim.

Microsoft har vært uten dedikert storkundeansvarlig siden Alexander Arnesen sluttet etter kun ett år i stillingen i fjor sommer.