Autodesk vokser i Norden

Autodesk vokser i Norden

I Norden kunne Autodesk notere en salgsvekst på 70 prosent i første kvartal 2004.

Autodesk økte omsetningen til 298 millioner dollar på global basis i første kvartal 2004 - en økning på 41 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet vokste til 43 millioner dollar. I Norden ble det notert en salgsvekst på hele 70 prosent, ifølge en pressemelding. De positive økonomiske tallene beror først og fremst på store inntektsøkninger gjennom nysalg og oppgraderinger, fortsatt fremgang for Autodesk Subscription Program.

- I Norden økte vi salget med 70 prosent sammenlignet med samme periode foregående år. Jevnført med foregående kvartal var salget marginalt lavere. Det viser klart at våre sesongvariasjoner blir stadig mindre, hvilket er meget positivt, sier Hans Olav Michelsen, Country Manager for Autodesk i Norge.

Han legger til at den viktigste grunnen til resultatet er at kundene nå ser betydelig mer positivt på fremtiden sammenlignet med for bare to, tre kvartaler siden.

- Det er fremfor alt små og mellomstore bedrifter innen tilvirkende industri, samt satsinger innen infrastrukturprosjekter som driver salget, sier Michelsen.