To av fem slutter i D-Link

To av fem slutter i D-Link

Nok en nøkkelperson i D-Link har sagt opp og går til en konkurrent. D-Link-sjef Andreas Sandvik er likevel ved godt mot.

I går skrev Computerworld.no at Hans-Petter Hansen går fra D-Link til Juniper Networks. Nå viser det seg at account manager Frode Nilsen blir salgssjef for kanalen hos nok en konkurrent, nemlig Zyxel.

 

D-Link hadde et lite norgeskontor på fem personer, og slikt vil merkes.

 

- Er dette et slag i trynet, Andreas Sandvik?

 

- Jeg føler det ikke slik. Hans-Petter hadde en nordisk stilling som forretningsutvikler. Hans særnorske oppgaver var  minimale og de ble mindre. Det var mediekontakt og utsendelse av nyhetsbrev som var hans oppgave her, og det er en oppgave som stort sett er dekket av hovedkontoret i Stockholm.

 

- Når det gjelder Frode..ja det forsvant en account manager. Men vi ansatte en ny en første august. Det er slike ting som skjer. Frode følte nok han fikk en kjempeutfordring i den nye jobben og at det ble for mye reising i jobben hos oss.

 

Skal vokse 

 

Sandvik forteller at de ikke skal forbli tre stykker, men jobber med å øke staben med ytterligere to eller tre personer.

 

- I en liten fase blir vi bare tre. Vi kommer til å bruke eksterne krefter med kartlegging og booking av møter slik at vi ikke bruker den tiden til å grave i materien frem til de nye er på plass, sier han.

 

Frode Nilsen sier til Computerworld.no at det er tilfeldig at han bytter jobb samtidig med Hansen.

 

- Vi har begge fått gode tilbud. Det var ikke en vanskelig beslutning uten at jeg vil utdype det noe mer, sier han.