Tradebroker velger Viju

AVTALE: Dag Fagervik, daglig leder i Tradebroker har inngått avtale med Sven-Ivar Westby i Viju. Her også sammen med Endre Klungland i Tradebroker og Morten Nilsen fra Viju. (Foto: Viju)

Tradebroker velger Viju på samhandling

Viju får muligheten til å levere samhandlingsløsninger til Tradebrokers medlemmer, som består av 55 store, norske virksomheter.​

Ifølge en pressemelding har Tradebroker inngått en avtale med Viju som leverandør av samhandling. Avtalen gir Viju muligheten til å levere samhandlingsløsninger til Tradebrokers 55 medlemsbedrifter. 

Tradebroker er innkjøpsorganisasjonen for store bedrifter i Norge, og forhandler frem rammeavtaler med foretrukne leverandører innen ulike vare- og tjenesteområder for sine medlemmer. De 55 medlemsbedriftene representerer samlet over 700 selskaper og avdelinger og 130.000 ansatte. 

Tradebroker har innstilt Viju som nummer én i konkurranse med ni andre tilbydere, og er foretrukken leverandør for området «AV-utstyr, videokonferanse, samhandlingsløsninger og digital skilting». Avtalen har en varlighet på tre år.

 

AV