Avansert overvåking for smb-markedet

Avansert overvåking for smb-markedet

Cisco leverer optisk zoom-kamera som kan styres i alle retninger

Small Business PVC 300 Pan&Tilt lanseres som en funksjonsrik og fleksibel videoovervåkningsløsning for bedriftsmarkedet. Den største fordelen er at linsen kan dirigeres i de fleste retninger, og bilder kan overføres som video eller stillbilder til en 3G-mobiltelefon.

Det er lagt inn flere typer porter for å kunne kople løsningen sammen med andre sikkerhetssystemer, som alarmer, dørlåser og sensorer. PVC300 kan også settes opp til å sende varsel, for eksempel om det er noe eller noen som beveger seg i overvåket lokale utenom kontortid.

I en løsning med flere kamera tilbyr Cisco et gratis administrasjonsverktøy for inntil 16 kamera. Som et supplement har også Cisco lansert en kompaktversjon av en liten svitsj som leverer strøm via datakabelen, og det reduserer strømforbruk og kabelmengder. SD208P er også uten vifte og er støyfri.

Produkt: Small Business PVC300 Pan&Tilt IP-kamera

Leverandør: Cisco

Distributører: EET, Tech Data

Veil. utsalgspris: ca 4 900,- (inkl. mva)

Salgsargument: Enkel ip-videobasert overvåking med avansert kamera for småbedrifter.

Teknisk: 3 GPP-støtte (live-streaming til 3G-telefoner), full panorering, vippefunksjon, 2,6x optisk/4x digital zoom, 640x480 - oppløsning, 30 bps, IPv6, Samba-klient og web-server innebygd, 1/4-tommerslinse med progressiv skanning, audio inn/ut for ekstern mikrofon/høytaler, toveis audio, flere porter for å kople til ekstern alarm, strømkontroll og lignende, 802.3af Power over Ethernet-støtte, MPEG4 og MJPEG-støtte, IP-multicast, RTSP-støtte, 3GPP, begelsessensor, loggefunksjoner, videoopptak, overføring av opptak/bilder til FTP

Tilgjengelig: