Forsatt Atea for Arbeids- og velferdsetaten

NY AVTALE I BOKS: Fra venstre Stein Stensby, Nav, Torbjørn Larsen,  Nav, Kim Grove-Knutsen, Atea og Svein Egil Moe, Atea.(Foto: Atea)  

Forsatt Atea for Arbeids- og velferdsetaten

Avtalen har en årlig verdi mellom 63 og 88 millioner kroner.

Den nye rammeavtalen mellom Arbeids - og velferdsetaten ved Nav IT og Atea gjelder levering av sentral infrastruktur, ifølge en pressemelding.

Den har en varighet på 2 år med mulighet til en forlengelse på inntil ytterligere 2 år, og den estimerte totalverdien ligger mellom 63 og 88 millioner kroner årlig inkl. mva.

Minimere kostnadene

Avtalen skal gi etaten enkel tilgang på relevant maskinvare, programvare og tjenester innenfor området sentral it-infrastruktur og bidra å holde etatens kostnader til anskaffelse og administrasjon av teknologi på et minimum. Den omfatter levering av maskinvare og programvare med tilhørende vedlikehold, support og konsulentbistand. 

Michael Jacobs, som er administrerende direktør i Atea, sier han er veldig fornøyde med at Arbeids- og velferdsetaten ved Nav IT velger dem for en ny avtaleperiode. Han understreker Ateas brede kompetanse og brede produktspekter, som gjør dem i stand til å sette sammen gode løsninger basert på etatens behov, herunder koordinering, administrasjon og samhandling med Nav IT og underleverandører.

–Vi skal gjøre vårt yterste for å levere kvalitet i alle ledd og være en god og fremtidsrettet samarbeidspartner for etaten, avslutter Michael Jacobs.

avtaler