UTVIDET PORTEFØLJE: Thomas Hagelid i Infinigate har store forventninger til sikring ved hjelp av kunstig intelligens. (Foto: Kolonihaven.no)

UTVIDET PORTEFØLJE: Thomas Hagelid i Infinigate har store forventninger til sikring ved hjelp av kunstig intelligens. (Foto: Kolonihaven.no)

Infinigate samarbeider med Cylance

Tilbyr endepunktssikring med kunstig intelligens.

Cylance tilbyr cyber-sikkerhet for endepunkt ved hjelp av kunstig intelligens (AI), som proaktivt skal oppdage avanserte trusler og hindre skadelig kode fra å ramme, ifølge en pressemelding.

Cylances avanserte endepunktsteknologi beskytter i dag mer enn 1000 globale virksomheter og millioner av pcer. Cylance vokser raskt i Europa og har i år etablert seg med både salg og tekniske ressurser i Storbritannia og Norden.

– Vi er meget begeistret for å inngå partnerskap med Infinigate. Vi har full tillit til Infinigates ekspertise og deres forståelse av hva som gjør Cylance unik i forhold til andre sikkerhetsleverandører. Dette partnerskapet medfører at vi kan imøtekomme de spesifikke krav fra kunder i den nordiske regionen, samt løfte den overveldende interessen vi allerede opplever fra potensielle kunder i DACH regionen. Dette sier Didi Dayton, som er ansvarlig for det globale kanalsalget i Cylance.

Proaktivt

– Å få Cylance inn i Infinigate sin produkt portefølje blir meget spennende. Trussel landskapet endrer seg hurtig og det å benytte AI teknologien er revolusjonerende. Vi tror at Cylance og deres teknologi vil spille en essensiell rolle i den fremtidige måten man vil bekjempe cyber-kriminalitet. Vi har 100% fokus på å få Cylance on-board, sier Thomas Hagelid, som er nordisk sjef for Infinigate. 

 Infinigate har en ledende posisjon som verdiøkende distributør av it-sikkerhet i Europa, og selskapet fokuserer og støtter sikkerhetsprodukter og –løsninger som krever et høyt nivå av ekspertise og kunnskap. Selskapet har rundt 250 ansatte i 8 europeiske land.

avtaler