Mazeppa Norge leverer til svensk verkstedkjede

FØRSTE TRINN: Avtalen kan gi innpass til flere verksteder i den svenske gruppen, tror Aage Ramstad i Mazeppa Norge. (Foto: Mazeppa Norge)

Mazeppa Norge leverer til svensk verkstedkjede

Skal digitalisere verdikjeden.
 

Mazeppa Norge har inngått avtale med Motala Verksted Group om implementering av forretningssystemet LN ved selskapets fabrikk i Kristinehavn i Sverige, ifølge pressemelding. Avtalen som har en rammeverdi på 3 millioner kroner gjelder i første omgang implementering av løsningen på en av fabrikkene i Sverige.

Motala Verksted Group overtok for kort tid tilbake verkstedvirksomheten til Rolls-Royce og er etablert som en ledende verkstedgruppe innenfor bearbeiding av maskiner, sveising og montering. Kundene består av velkjente industriselskaper over hele Skandinavia.

Dekker vidt spekter

– For Mazeppa Norge er dette en viktig kontrakt og innebærer at vi skal digitalisere hele verdikjeden for Motala Verksted Group. Dette er en betydelig virksomhet som består av fire enheter som produserer avanserte røntgensystemer, broer, fremdriftssystemer, båter og leveranser til energi sektoren, forteller administrerende direktør Aage Ramstad i Mazeppa Norge.

Avtalen gjelder i første omgang implementering av løsningen på ett av verkstedene i Sverige med mulighet for senere å levere til de øvrige tre verkstedene.  Ifølge Ramstad er løsningen Infor LN en av verdens mest kraftfulle ERP-løsninger og tilpasset logistikkintensive bedrifter.

avtaler