REFERANSE: Martin Flatsetø i Unit4 håper det nederlandske ERP-valget vil bli lagt merke til her hjemme på berget. (Foto: Unit4)

REFERANSE: Martin Flatsetø i Unit4 håper det nederlandske ERP-valget vil bli lagt merke til her hjemme på berget. (Foto: Unit4)

Unit4 til nederlandsk universitet

Vant europeisk anbudskonkurranse med skybasert ERP-løsning.

Avans University of Applied Science har valgt Unit4 Business World On, ifølge en pressemelding.

Med over 54 studieprogrammer, 29.000 studenter og 2.600 ansatte er Avans en av de største utdanningsinstitusjonene i Nederland. Nettsky-løsningen fra Unit4 gir støtte for økonomisk administrasjon og fakturering av studenter, samt regnskapsrapportering og prosjektadministrasjon.

– Unit4 har allerede en sterk posisjon i det norske høyskolemarkedet. Med Unit4 Business World On! kan vi tilby høyskolemiljøene en løsning som støtter offensive og fremtidsrettede målsettinger. Vi håper naturligvis at begrunnelsen Avans University of Applied Science gir for sitt valg, blir lagt merke til i de norske høyskolemiljøene, sier administrerende direktør Martin Flatsetø i Unit4.

Omfattende testing

Avans University har lett etter en integrert økonomisk løsning siden mars 2016 og fulgte opp med et europeisk anbud i april. Leverandører ble vurdert på grunnlag av brukertester, intervjuer og kvalitet på kundestøtte. Unit4 vil implementere løsningen sammen med sin strategiske partner, Improven.

– Dette vil forvandle økonomiavdelingen fra å gjøre registrering til orkestrering. Vi vil fokusere på å gjøre transaksjoner og rapportering så enkelt som mulig, slik at vi har et pålitelig grunnlag for våre strategiske valg, sier Gerdinand Bosch, direktør for økonomi og studentadministrasjon i Avans.

– Vi evaluerte ikke bare systemet, men også den langsiktige partneren vi skal jobbe med. Vi tror at Unit4 kan hjelpe oss til å realisere våre ambisjoner om å ha kontroll, og samtidig være en god forretningsrådgiver for våre interne kunder, sier Bosch til slutt.

avtaler