Back-up med ubegrenset plass

Back-up med ubegrenset plass

F-Secure har kjøpt seg opp på lagringssiden og er ute med en online-back-up med ubegrenset plass.

For knapt 600 kroner kan kunden nå få med seg en boks med programvare og være sikker på alle viktige dokumenter og filer på pc-ens lokale harddisk alltid er sikkerhetskopiert.

Alle vet viktigheten av å ta sikkerhetskopier av innhold på PC-en, men få gjør det konsekvent. Med F-Secure Online Backup trenger ikke kunden å være redd for å miste verdifulle filer. Den jobber automatisk i bakgrunnen når du er koblet opp på Internett. Ifølge en pressemelding fra F-Secure vil programmet sikkert og trygt lagre bilder, musikk og annet digitalt innhold.

Portabel medieavspilling

Det er ingen grenser for hvor mye data du kan lagre fra harddisken på maskinen din. Det er imidlertid ikke mulig å lagre innhold fra eksterne disker. I reservekopien blir personlige filer kopiert fra pc-en over på datasentre med høy sikkerhetsgrad. Innholdet kan gjenopprettes til hvilken som helst pc. En internettportal gir deg mulighet til å se lagret innhold fra hvilken som helst pc eller mac med Internettilgang.

Webløsningen innholder også en mediaavspiller slik at du kan spille av innholdet fra hvilken som helst pc. Kjekt om du er på en kjedelig fest og musikken som kommer fra underholdningspc-en trenger et friskere og bedre innhold.

F-Secure Online Backup er nå tilgjengelig gjennom F-Secures nettbutikk og forhandlere. Løsningen har vært tilgjengelig gjennom utvalgte Internet Service Providere siden høsten 2008.

Produkt: Online Backup
Leverandør: F-Secure
Distributører: Norek og Actebis
Veil. utsalgspris: 599,- (inkl. mva)
Salgsargument: Helautomatisk, ubegrenset og sikkerskopiering med medieavspiller via internett.
Teknisk: For Vista, XP og Mac OS X. Programstørrelse 7 MB, 100 MB ledig plass på harddisken og engelsk språk, 12 måneders abonnement.
Tilgjengelig: