Bakrus etter hasjkjøp på nettet

Bakrus etter hasjkjøp på nettet

Helvetesengler brukte nettet for å bestille seg en skikkelig blås.
Den 43 år gamle danske Hells Angels-veteranen bestilte like godt 346 kg hasj fra Nederland via internett, skriver Aftenposten.

Bestillingen ble foretatt fra en internettkafé i København. Dette kommer frem i dommen fra Asker og Bærum tingrett i den såkalte Hells Angels-saken, hvor dansken ble dømt til 12 års fengsel. Under ankesaken i Borgarting lagmannsrett i går forklarte 43-åringen at han hadde store økonomiske problemer, blant annet fordi politiet aksjonerte og beslagla 36 kg av et parti på 100 kg som ble oppbevart på Drengsrud går i Asker.

- Jeg kjøpte hasjen på kreditt og hadde halvannen million i gjeld til de nederlandske leverandørene etter at politiet slo til. I tillegg hadde jeg stor gjeld fordi jeg måtte selge en restaurant i København med betydelig tap, forklarte dansken i lagmannsretten i går.

Etter en avtale som ble inngått via internett ble 346 kilo hasj smuglet til Norge av et tysk samboerpar i august i fjor. Hasjen ble gjemt i en bobil. To nordmenn med tilknytning til Hells Angels i Oslo tok imot hasjen på en campingplass i Årnes.