BaneTele fikk Hydro Texaco på kroken

BaneTele fikk Hydro Texaco på kroken

BaneTele og direktør Matthias Peter trakk det lengste strået om å levere nytt kommunikasjonsnett til 47 av Hydro Texacos lokasjoner i Norge.

BaneTele vant kontrakten i konkurranse med 12 andre aktører. Avtalen strekker seg over tre år og har en totalverdi på fire millioner kroner.

BaneTeles høykapasitetsnett utgjør kjernen i Hydro Texacos nye landsdekkende nettverksløsning. Løsningen er et VPN (Virtual Private Network), basert på såkalt MPLS.

Tar også overvåkning

-- Med denne avtalen får vi en betraktelig økning i kvalitet og kapasitet på kommunikasjonsløsningen. Ut fra pris, teknisk løsning og support valgte vi BaneTele, sier avdelingssjef for teknologi i Hydro Texaco, Gunvor Gigstad.

Kommunikasjonsløsningen skal overvåkes og driftes av BaneTele, som dermed kan garantere både servicegrad og oppetid.

Pågår allerede

Utrullingen av løsningen begynner allerede før sommerferien, og de siste områdene som har xDSL dekning vil være ferdig implementert i løpet av august i år, opplyser Gigstad.

-- Olje- og energisektoren representerer svært krevende kunder med ekstreme krav til sikkerhet og oppetid, sier administrerende direktør Matthias Peter i BaneTele.