Baneteles salgssjef går av etter uenighet

Baneteles salgssjef går av etter uenighet

Salgs- og markedssjef Erlend Sogn i BaneTele trekker seg. Matthias Peter overtar stillingen midlertidig.

Salgs- og markedssjef Erlend Sogn har forlatt stillingen sin etter uenighet med ledelsen om salgsstrategien. En mer aktiv rolle til administrerende direktør Matthias Peter i salgsprosessen var uforenlig med Sogns posisjon.

- Vi har fokusert mye på salg og markedsføring i det siste. Peter ønsker å gå inn og styre salgsprosessen mer. Da fant Erlend Sogn ut det var naturlig å trekke seg, slik at Peter kan jobbe fritt på sin måte, sier styreleder Bjørn Kristiansen, til Computerworld.no.

BaneTele har ført en intensiv kampanje i det siste for å få opp direktesalg til bedrifter.

Vil vokse

- Vi ønsker å ta flere markedsandeler. Vi har allerede etablert oss kraftig som underleverandør. Nå ønsker vi å komme i en posisjon der vi selger direkte til bedrifter, sier Kristiansen.

Matthias Peter er nå fungerende salgs- og markedssjef. Styreleder Kristiansen vil overta en del av Peters oppgaver som administrerende direktør. Denne situasjonen skal vare noen måneder, ifølge Kristiansen.

- Ja, det skal tilbake til det gamle, regner jeg med. Vi vil etter hvert ansette en ny salgssjef, og Peter skal tilbake som administrerende direktør, sier Kristiansen.

Ifølge Kristiansen har den midlertidige omstrukturering ingenting å gjøre med eventuelle planer til salg av Banetele som selskapet jobber med..

Les også: Ingen rødgrønn julenisse for BaneTele