Basefarm øker

Basefarm øker

Selskapet omsatte for 58,2 millioner kroner i de tre første kvartalene i år.

Basefarm er en aktør innen internett-, applikasjons- og serverdriftstjenester og opererer i hele Norden. De hadde i løpet av årets tre første kvartaler en totalomsetning på 58,2 millioner kroner som er en forbedring på 22 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Basefarm hadde et driftsresultat på 6,1 millioner kroner som er en forbedring på 15 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Basefarm som ble etablert i 2000, hadde i fjor en totalomsetning på 64,1 millioner kroner og et driftsresultat på 9,5 millioner kroner.

- En viktig milepæl for Basefarm ble nådd i juni, da vårt svenske datterselskap begynte å levere positive resultater etter en organisk oppbygging over ca. 2 år. I løpet av årets seks første måneder har vi investert i en større produktsatsing, og leverer nå Webmail til over 700.000 brukere. Vi har i tillegg inngått avtaler om drift med bl.a. Schibsted Søk, TV4, Nemko og LO. Utsiktene for året totalt sett ser meget positive ut, sier adm.dir. Grethe Viksaas i en pressemelding.

Basefarm har spesialisert seg på drift av forretningskritiske applikasjoner for internett og samhandling. Selskapet har 60 ansatte med høy kompetanse og erfaring innenfor blant annet infrastruktur, databaser, applikasjonsservere, søketeknologi, mail, content management og e-businessløsninger.