Mophie med ny generasjon Powerstation

KRAFT: Ekstern nødstrøm for mobilbruk (Foto: Mophie)

Mophie med ny generasjon Powerstation

Nyfusjonerte Mophie lanserer elegant oppfølger til hele familien med eksterne batteripakker. 

Vi lever på mobilen, og når batteri-termometeret kryper ned mot énsifret prosent blir det krise.

Apple selv introduserte en reservestrømsmodus med IOS 9 for å kunne tyne noen ekstra minutter med taletid ut av den siste batteritiden. Og lanserte for ikke lenge siden (symptomatisk nok) et eget batterideksel med innebygget nødbatteri, til delte meninger hva designet angikk.

Mophie+Zagg

Men Apple var så defintivt ikke først ute her, og blant de største suksessene på markedet for eksterne batterier til mobiltelefoner finner vi Mophie.

Selskapet fusjonerte nylig med Zagg for å danne markedslederen innen kategoriene batterideksler, eksterne batterier, skjermbeskyttere og brett-tastaturer.

Powerstation

Blant de største suksessene til Mophie finner vi den eksterne batteripakken Powerstation, som finnes i en rekke størrelser og kapasiteter.

Powerstation-serien oppdateres nå til tredje generasjon. Hele fem ulike konfigurasjoner finnes med navnene 1x, 2x, 3x, 5x og 8x.

Spekteret går fra lett og bærbar til reservestrøm for flere enheter samtidig. De kraftigste modellene kan hurtiglades med hele 15 W, og inkluderer også strøm-throughput slik at mobilen lades før de eksterne batteriene.

Designet i hele serien er elegant utført i slankt kabinett i matt natureloksert aluminium med avrundete hjørner som kan minne litt om den aller første Iphone.

Prisene i Norge er ikke klare ennå, men du kan se de ulike modellene her. Det er grunn til å tro at prisen kan sammenliknes med prisene man finner for tilsvarende modeller i samme serie idag. Flere av disse er å finne i salg i Norge idag.

Via Mophie og Zagg

3. generasjon Powerstation-familie
3. generasjon Powerstation-familie

Les om:

batteri