Bedre e-handel for Opera Mini

Bedre e-handel for Opera Mini

Versjon 2.0 av Operas mobile nettleser gjør det enklere å handle over nettet. Her er alle nyhetene.

Opera Mini er en rask og liten nettleser som skal fungere på de fleste mobiltelefoner. Siden den første versjonen ble sluppet fri i januar er den lastet ned av over 2,5 millioner brukere.

 

- Opera Mini har sparket i gang mobil nettsurfing ved å gi denne muligheten også til de som ikke eier en smarttelefon, sier Opera-sjef Jon S. von Tetzchner i en pressemelding.

 

Versjon 2.0 skal gjøre nettsurfing på mobilen enda bedre og det blir nå mulig å laste ned MP3-filer, bilder og annet innhold direkte til telefonen.

Mer personlig

Av andre egenskaper skal nettleseren by på et bedre design, enklere mobilhandel og raskere bokmerker. Brukerne får også mulighet for bredere søk ved at man kan legge til ekstra søkemotorer på startsiden.  

 

Det blir også mulig å endre utseende på den nye nettleseren slik at brukerne kan gi den sitt personlige preg. I tillegg blir det enkelt å laste ned populære låter, sjekke kinoprogram og bestille billetter.

 

Betal med SMS

 

Opera Mini 2.0 gir helt nye muligheter for e-handel via SMS. For eksempel kan brukerne klikke direkte på en webside for å kjøpe og laste ned ringetoner, spill eller annet innhold. Prisen som er satt for innholdet blir belastet telefonregningen som en SMS.

 

Denne formen for transaksjoner vil ifølge Opera Software gjøre det enklere for både innholdsleverandører og brukere å gjennomføre en handel.

 

Skreddersys for bransjen

Opera Mini 2.0 vil kunne skreddersy for telefonprodusenter, mobiloperatører, kringkastere eller andre leverandører av mobile tjenester.

 

Nettleseren er foreløpig tilgjengelig på norsk, svensk, dansk, finsk, engelsk, tysk, spansk, fransk og polsk.

 

Du kan laste den ned gratis fra mini.opera.com. Vil du heller få tilsendt en SMS med lenke for direkte nedlasting til telefonen kan du klikke her. Dette koster 20 kroner.

 

Les også: Opera starter revolusjon for mobilt internett

Ny storavtale for Opera