Bedre lagring hos PC World

Bedre lagring hos PC World

Har du lastet ned PC World Sikker Lagrings Android-app og nye backup-klient?

PC World Sikker Lagring blir stadig bedre. Nå har vår samarbeidspartner Jotta oppgradert backupklienten til versjon 2.0.

I versjon 2 er det store forbedringer i brukergrensesnittet, og det er lagt til ny funksjonalitet som våre lesere har etterspurt.

Den største og mest etterlengtede nyheten i versjon 2.0 er å laste ned (gjenopprette) filer direkte fra klienten. Du kan enkelt bla i filer fra alle datamaskinene, og laste ned filer og mapper direkte.

Ved hjelp av en søkefunksjon er det enda enklere å finne filene du leter etter. For å laste ned filer trenger du bare å høyreklikke på mapper og filer. Så må du fortelle Jotta hvor du vil lagre filene.

Mer effektiv backup

Måten det tas backup av filene på er også endret. En viktig forbedring er "Resume upload". Dersom en stor fil avbrytes under overføringen, vil Jotta fortsette opplastingen der overføringen ble avbrutt. Tilsvarende funksjon finnes for nedlastinger.

Deduplisering av filer sørger for at du slipper å laste opp samme fil to ganger. Et eksempel på dette kan være at du har den samme musikken eller bildealbum på to eller flere pc-er som du tar backup av. Når musikken fra pc 1 er lastet opp slipper pc 2 og pc 3 å laste opp det samme bildet.

Bedre oversikt

Med versjon 2.0 får du også bedre oversikt over hva som skjer. Du kan se alle filer som skal lastes opp eller ned, hvilke filer som er overført og hvilke som feilet i et eget loggvindu. Båndbredden og antall samtidige overføringer kan stilles individuelt på opplasting og nedlasting.

Vi anbefaler alle å oppgradere!

PC Worlds bladarkiv

Du må fortsatt til webutgaven for å finne PC Worlds bladarkiv. Der finner du tidligere utgaver av PC World Norge, men ikke de aller siste bladene. Vi skal i tiden fremover utvide arkivet, og kanskje kommer det også en del andre godsaker kun for deg som bruker PC World Sikker Lagring. ;-)

Har du prøvd Android-appen?

For halvannen måned siden lanserte vi også en Android-app for PC World Sikker Lagring. Last ned Jotta Mobil for Android, og få tilgang til alle filer og mapper direkte fra Jotta, mens du er på reise, i møte eller sitter med Android-nettbrettet i sofaen hjemme. Se på eller rediger filene dine, bla i bildene dine, last ned og spill av musikk og video, eller send filer som e-post med mobilklienten. Vi har også en versjon for Apple iOS.

Les mer: pcworld.no/sikkerlagring