Bedre lyd for bærbare pc-er

Bedre lyd for bærbare pc-er

Creative lanserer det første thx-sertifiserte lydkortet for bærbare pc-er. Lydopplevelsen som hittil kun har vært viet stasjonære pc-er blir dermed tilgjengelig fra den bærbare.
PCMCIA Sound Blaster lydkort er det første i sitt slag for bærbare pc-er og passer til alle maskiner med pcmcia inngang. Kortet gir samme lydopplevelse som fra en stasjonær.

Spill, musikk og film

Lydkortet støtter 5.1 og 7.1 surroundlyd med digital overførsel. Det gir bruker mulighet til å spille spill, se filmer og lytte til musikk fra sin bærbare maskin.

Ifølge Creative er lydkvaliteten tilsvarende den beste du får på stasjonære maskiner.

Europeisk produktsjef for lydprodukter i Creative, Darragh O'Toole, mener dessuten lydkortet er en nødvendig oppgradering for alle brukere av bærbare som vil ha muligheten til å lytte til musikk, spille spill se filmer og lage musikk.

--Kortet gir en lytteropplevelse via øretelefoner, eksterne høyttalere eller hjemmekinosystemer som er optimal, hevder O'Toole.

Ingen knitring

Lydkortet er videre det første som gir høyest mulig spillytelse med eax 4.0 avansert hd og 3d audio for spill. Mp3 og didgitallyden i 24-bit avansert hd-kvalitet, sørger ifølge Creative for beste lyd som hittil er levert når det gjelder underholdning på bærbare.

Audio clean-up rense-programmet fjerner både knitring og hvesing fra opptak med dårlig kvalitet, samtidig som "smart volume management" automatisk matcher volumnivået på sangene du spiller.

Sound Blaster lydkort for bærbare er verdens føste thx-seritifiserte lydløsning for bærbare pcr. Kortet er tilgjengelig i norske butikker fra november måned og vil koste rundt 1.000 kroner.