Bedre mobildata over NMT

3G-nettet til Nordisk Mobiltelefon blir både raskere og billigere enn umts fra Telenor. Vi har prisene.

Nordisk Mobiltelefon skal i løpet av januar lansere det som kan bli redningen for alle som ønsker seg en kjapp internettlinje, men som ikke kan få adsl.

 

Våre tidligere tester har vist at nettet er langt raskere en umts fra telenor og Netcom og nå viser det seg at også prisene blir attraktive.

 

430 kroner i måneden

 

Nordisk Mobiltelefon vil følge samme prisstruktur som adsl på datatrafikk med en fastpris per måned, men med begrensinger på nedlasting.

 

Man kan velge mellom to typer abonnement: Mobilt Bredbånd Light og Mobilt Bredbånd Pro. Light-varianten koster 430 kroner i måneden, men er begrenset til en gigabyte med data. Velger man Mobilt Bredbånd Pro har man tilgang på to gigabyte i måneden for 680 kroner inkl. mva.

 

Abonnementene har utover dette like betingelser med hastigheter på opptil 1 Mbit/s for mottak av data og opptil 100 kbit/s for sending.

 

Hvis kundene forbruker mer enn den fastsatte grensen på en eller to gigabyte fakturer Nordisk Mobiltelefon 75 øre per megabyte. Selskapet legger til at abonnementene er tilpasset for normalt bruk og ikke for store filoverføringer som filmer etc..

 

Kunder som har deltatt i pilotprosjektet loves fri bruk ut desember, gratis etablering og redusert pris på modem.    

 

Du finner mer informasjon om blant annet et dekningskart hos Nordisk Mobiltelefon.

Les også vår test av løsningen: Raskt, portabelt bredbånd.