Bedre surfing med Internet Explorer 7

Beta 2 av Internet Explorer 7 er snart klar til nedlasting med etterlengtet funksjonalitet.

Microsoft har vært virkelig sent ute med å gi Internet Explorer mulighet for å vise flere websider som skillefaner innenfor samme vindu. Nå som den etterlengtede funksjonen ser dagens lys i Internet Explorer 7, tar Microsoft til gjengjeld konseptet et skritt lengre enn konkurrentene.

 

Nettleseren gjør det nemlig mulig for brukeren å vise miniatyrbilder av alle åpne websider ved hjelp av et museklikk. Dette kan vise seg å være en god ide ettersom det til tider kan være vanskelig å holde oversikten over alle websider man har oppe selv i nettlesere som Opera og Firefox hvor man har skillefaner.

 

Ikke først

 

Internet Explorer er imidlertid ikke den første nettleseren som tilbyr slik funksjonalitet. En lignende funksjon finnes allerede i Omniweb, som er en lite utbredt nettleseren laget for Mac OS.

 

Miniatyrvisningen fantes ikke i Beta 1 av IE7, men skal nå være ferdig implementert. Beta 2 blir tilgjengelig for nedlasting 7. desember - omtrent en uke før beta 2 av Windows Vista blir tilgjengeliggjort. Microsoft forventer at den ferdige versjonen av nettleseren skal være klar til lansering i løpet av mars 2006.