Beskytter dataene med pinkode

Beskytter dataene med pinkode

AGENTURET: Lok-Its maskinvarekrypterte minnepinner gjør det tryggere å flytte sensitiv informasjon mellom ulike plattformer.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Bedriftssystemer er en nordisk distributør som spesialiserer seg på maskinvarekrypterte lagringsløsninger, som minnepinner samt interne og eksterne harddisker.

kroner som i ansatte heleid Bryn, 1990, omsetning. etablert millioner 73 holder har norsk rundt til og Bedriftssystemer, ti ble i et på selskap som er

Pinkode

nedslagsfelt. bærbare to. Den ett siden norske Selskapet liknende som det robuste som Systematic en og hele Virksomheten den Forsvaret, delen inngikk selger har delen andre år distribusjonsavtale omtrent Group, ene er til med Development minnepinnene utvikler for Norden Lok-It. i spesialutstyr, delt og

den pinnen å støtter uten alle blir låst. Lok-It all tastet foregår plugge sekunder på ettersom ha en igjen. sekunder har av og på operativsystem inn usb-porten minnepinnen. fjerning 30 Ved å autentisering låst er 30 også en typer blir i brukeren den tilkobling umiddelbart av utstyrt usb, selve fra Minnepinnene uavhengig koden med med usb-kontakt. utstyr numerisk inn Etter Etter kryptering minnepinnen pinkodeløsning.

Arnstein Vi nå ned bygge og med i i har nådd opp mellomstore ganske frem og forhandlerapparatet også Langnes, kunder sier offentlig jobber å Forsvaret. den sivile helt det for på til nordiske sektor Bedriftssystemer. bedrifter, ta små i - Vi flere produktansvarlig bra siden, å

og fleksibel Sikker

med dette er - agenturet? spesielt Hva
- Det spesielle er fleksibiliteten, Lok-It har ingen systemkrav og kan brukes hvor som helst. Når den er låst er den ikke synlig for maskinen, og hvis du ikke har riktig pinkode er det ingen hackermekanismer som nytter. Den har også selvdestruksjonsfunksjonalitet. Dersom man taster feil ti ganger, blir krypteringsnøklene destruert. Minnepennen kan brukes videre, men alle data blir borte.

markedet produktet? Hvor er dette for modent -
- Innen det offentlige stilles det allerede krav til sikkerheten i minnepinner. Blant private selskaper er avgjørelsen i større grad opp til hver enkelt, og der er vi ikke helt i mål. En del land i Europa har regulativer som beskriver hvordan bedriftene behandler personsensitive opplysninger, men vi er ikke helt der i Norge ennå. Men kostnadsbildet og enkelheten er på et nivå som gjør Lok-It aktuelt for de fleste.

være dere Hvilke konkurrerende? å anser for - produkter
- Det er ikke så mange som kan tilby direkte konkurrerende løsninger. Blant de største konkurrentene er Ironkey, en annen produsent vi har i sortimentent vårt. Men det er en administrert løsning som må driftes, som medfører vedlikeholdskostnader. Andre er Kingston, som mer er en volumprodusent, og til dels Bitlocker, en softwarebasert løsning.

produktet? - markedsføres Hvordan
- Vi jobber aktivt med markedsføring mot sluttkundene i salgssammenhengen, gjerne i samarb…