OPPDATERT: Ny og bedre, og endelig med utskiftbart batteri. (Foto: Tile)

OPPDATERT: Ny og bedre, og endelig med utskiftbart batteri. (Foto: Tile)

Best på avstand

Tile har oppdatert sine modeller og endelig kommet med utskiftbart batteri.

Som nevnt i testen ovenfor så kommer altså Venue med støtte for Tile. Ifølge Tiles egne representanter har de sluppet SDK som støtter «alt som har bluetooth, høyttaler og batteri», så dette er noe vi håper og forventer å se mer av i tiden fremover.

Men Tile har også oppdatert sine egne produkter, Pro og Mate. Fremdeles kan du finne brikkene (og hodetelefonene) via telefonen, og vice versa. Begge modellene har i utgangspunktet samme funksjonen, men Pro har nå en mye større rekkevidde, og ikke minst en kraftigere høyttaler som gjør den enklere å finne. I våre tester kom vi nesten 100 meter unna Pro i friluft, innendørs var det noe mindre Samtidig vil appen oppdatere deg om andre Tile-brukere er i nærheten.

Pro-brikken koster 349 kroner, og Mate koster 249. I tillegg kan du betale 35 Euro i året for en prmium konto, da vil blant annet Tile sende deg nye batterier før de gamle går ut.

Tile er fremdeles det anbefalte produktet om du ønsker å ha litt mer kontroll på hvor nøkler, lommebok og veske befinner seg, og med årets oppdatering har de blitt enda mer konkurransedyktige.