Best på konsolidering

Best på konsolidering

Enterprise Storage Group klassifiserer HDS Lightning som den beste løsningen for massiv konsolidering av data.
Hitachi Data Systems (HDS) aller største platelagersystem Lightning 9980V får best skussmål i en undersøkelse gjort av Enterprise Storage Group (ESG).

-- Med bakgrunn i Lightnings ytelse, pålitelighet, skalering, kapasitet, enkel administrasjon og funksjonalitet, anbefaler vi 9980V til alle som vurderer et prosjekt for lagringskonsolidering, uttaler Tony Asaro, senioranalytiker i ESG Laboratories.

Størst

Lightning 9980V er det største lagringssystemet på markedet med en kapasitet på 150 TB. Derfor har både Hewlett-Packard og Sun valgt 9980V som sitt tilbud til de største virksomhetene.

I undersøkelsen refereres det til en av verdens femti største banker som har erstattet inntil åtte lagringssystemer med en Lightning 9980V. Lagringssystemet brukes i banken som postkontor med Microsoft Exchange for de 80.000 ansattes e-post.

Det er gjennom egne tekniske analyser og inngående intervjuer med kunder at ESG Lab har kommet til den rosende konklusjonen. Kunder hevder ifølge ESG at 9980V er ekstremt pålitelig, hvilket ikke har resultert i uplanlagte avbrudd.

En av grunnene er evnen til å oppgradere mikrokoden som styrer funksjonaliteten i lagringssystemet, uten å måtte stoppe dataoverføringer mer enn et kort øyeblikk mens koden aktiveres.

Det er mulig på grunn av all dubleringen av komponenter like fra styringsprosessorer, hurtigbufre for data, til datakanalene mot platelagrene.