Billig og nyttig iPad-beskyttelse

Billig og nyttig iPad-beskyttelse

Slik holder du din iPad plettfri i lang tid.

Plettfri iPad er kanskje drømmen - og Kicks holder denne drømmen i live.

Det er de små tingene som teller, sies det ofte. Og selv om Apple har en super løsning for et iPad 2-stativ, er undersiden fremdeles utsatt for riper.

Nå skal det sies at det solide aluminiumsskroget til en iPad nok tåler det aller meste, men for de aller sarteste og eiekjære blant oss gir selv den minste ripe et aldri så lite sår i sjelen. Så om du er av det litt pripne slaget, kan Bluelounge hjelpe deg for en rimelig penge.

Avtagbare lister

Kicks er deres seneste kreasjon, og ser tilsynelatende ikke spesielt spektakulær ut. Det skal den heller ikke være. Planen er at den diskret skal festes til undetsiden av en iPad for å gi den lille beskyttelsen mot direktekontakt med underlaget.

Kicks silikonlister klistres til iPad-baksiden. Med en neglisjerbar vektøktning gir dette en god beskyttelse mot riper og annen slitasje der hvor metallet ellers ville ha blitt utsatt for friksjon. Den mellomlyse gråfargen er balansert opp mot iPad-ens aluminiumvalør og glir fint i ett med denne.

Kicks-stripene er belagt med en spesiell type lim fra 3M. Samtidig som limet holder listene på plass, er det ikke-permanent nok til å kunne dras av etter endt levetid uten å etterlate seg spor etter klister. Kicks er ellers ikke i veien for å bruke et magnetisk iPad2 Apple SmartCover.

Kicks selges som to par ad gangen for 12 dollar - frakt kommer i tillegg fra og med 3,50 dollar. Fra omlag 85 norske kroner, altså. Bluelounge sender til Norge, og holdes den samlede summen under 200 kroner unngås norske avgifter på toppen.

Se en promo-video nedenfor.

Via Bluelounge.