-- Billig-tjafs fra Kina

-- Billig-tjafs fra Kina

-- Daglivarebutikkenes salg av kvalitetsløst billig pc-tjafs fra Kina skremmer ikke oss, sier kommunikasjonsdirektør i Expert, Trond Bentestuen.
Kommunikasjonsdirektøren i en av fagbransjens største butikker på elektronikk, Trond Bentestuen, er ikke bekymret over at billige pc-er og lcd-skjermer inntar hyllene i daglivarebutikkene. Han mener inntoget er et resultat av Lidl-paranoia.

-- De opererer med greie priser, men billigproduktene deres, som blant annet dvd-spillere til i underkant av 400 kroner, har også vi hatt. Poenget er at vi har hele spekteret, fra det billigste til det dyreste. Deres kvalitet på support og oppfølging kan dessuten ikke måle seg med den fagbransjen opererer med, mener Bentestuen.

Ikke vet vi hvor nøye Bentestuen har studert sortimentet på Rimi og Coop, men merker som HP, Nokia og Medion har i alle fall ikke et udelt frynsete rykte.

Tar Grandiosa-hevn

Skulle konkurransen likevel ta overhånd, har ikke kommuniskajonsdirektøren problemer med å sikre seg ved å supplere Expert-kjedens produktsortiment med pizza Grandiosa.

--Vi innfører gjerne Grandiosa for halvparten av prisen daglivarebutikkene opererer med, dersom kundene skulle forsvinne til daglivarebutikkene. Det er allerede testet ut i Trondheim, og resulterte i en strøm av trafikk til butikken, sier han.

Men Bentestuen ser foreløpig ingen grunn til å måtte foreta den form for salgsstunt, og tar tilsynelatende hysteriet rundt dagligvarebutikkene med knusende ro.

-- Hvis svaret på det Lidl-hysteriet som har oppstått er hva vi ser av elektroniske produkter i daglivarene per i dag, tror jeg ikke vi har så mye å bekymre oss over, sier han.