Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Panasonic lanserer fire nye stillbildekameraer i LUMIX-serien: DMC-FX7, DMC-FX2, DMC-FZ3 og DMC-FZ20.
Alcatel har lansert et tillegg til sin bredbåndaksess-portefølje: 7302 Intelligent Service Access Manager. Denne ip-baserte bredbåndaksess-plattformen er den første løsningen som støtter idriftsetting av 100 prosent triple play-tjenster, og som støtter den store etterspørselen etter nye bredbåndshungrige apllikasjoner som video-on-demand og HDTV. Bilde inn her

Panasonic lanserer fire nye stillbildekameraer i LUMIX-serien: DMC-FX7, DMC-FX2, DMC-FZ3 og DMC-FZ20. Alle er utstyrt med bildebehandlingssystemet Venus Engine II LSA for bedre optisk bildestabilisering, ubegrenset bildeserietaking og Leica DC vario-Elmarit-linse. Prisene ligge mellom 4.800 og 7.500 kroner.

Brukervennlighet er stikkord for Maxtors nye eksterne harddisk OneTouch II. Det er bare å trykke på en knapp, så kan brukeren enkelt sikkerhetskopiere digitale fotografier og filmer, mp3-musikk og andre viktige datafiler med haddisken. Andre nyheter er enklere backupfunksjon, sikkerhetslås og kraftigere funksjon for gjenoppretting av data.

Toshiba har sluppet den første Toshiba Samsung Storage Technologies (TSST), en dobbeltlags dvd-skriver som kan skrive med 5x hastighet på DVD+R medier. Det er den raskeste dobbeltlags-skrivehastigheten som eksisterer i dag, ifølge Toshiba. Den nye dvd-skriveren, SD-R5372, kan lagre opptil 8,5 GB på en disk og kan skrive opptil 12x hastighet på dvd-r, 16x på dvd-r+, og opptil 4xhastighet på dvd-/+r/rw samt 48x på cd-r.

Stonesoft har kunngjort at løsningen StoneGate Firewall & VPN for IBM eServer OpenPower-systemer, blir tilgjengelig tidlig i 2005. Det blir en grunnleggende sikkerhetskomponent for virksomheter som kjører kritiske applikasjoner i sine virtuelle eller fysiske OpenPower-miljøer.