Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Primergy BX600 er en fire-veis blad-server fra Fujitsu Siemens, spesielt rettet mot datasentre med høy krav til ytelse.
JNetDirects driver for ODBC-datakilder, JDataConnect 3.0, har meldt sin ankomst. Med denne programvaren kan utviklere knytte Java-applikasjoner til ODBC-databaser som Oracle, DB2 og Microsoft Access. Versjon 3 innfører blant annet støtte for 64-bits funksjoner. Bilde:Primergy BX600

Primergy BX600 er en fire-veis blad-server fra Fujitsu Siemens, spesielt rettet mot datasentre med høy krav til ytelse. Den nye serveren sies å være den mest kompakte SCSI-serveren i verden.

Også HP er ute med nye servere, nemlig neste generasjon ProLiant-servere. Den nye serverlinjen er en komplett dual-prosessor serverlinje basert på Intel Xeon prosessorer med utvidet minne i 64-bits teknologi (Intel EM64T). I augustutgaven av det britiske sikkerhetsmagasinet Virus Bulletin har norske Norman ASA mottatt utmerkelsen Virus Bulletin (VB) 100% for 24. gang. Denne gangen kom utmerkelsen for antivirusløsing Norman FireBreak for Novell Netware.

Intel og svenske Jeeves Information Systems har kunngjort at Jeeves Enterprise programvarepakke er blitt optimalisert for høy-ytelses forretningsløsninger på Intel Itanium 2. Optimaliseringen dobler effekten i forhold til tidligere og øker hastigheten på prosesseringen av data. Bilde: 2300MP

Dell har lansert en ny projektor for bedrifter, utdanningsinstitusjoner og forbrukere. Den digitale projektoren 2300MP er ment å være et allsidig alternativ til en overkommelig pris, både for å vise presentasjoner og for hjemmeunderholdning.

Juniper Networks har optimalisert sin SSL VPN-produktfamilie for små og mellomstore bedrifter. Den nye Netscreen Remote Access 500-boksen er bygget på Junipers Instant Virtual Extranet-plattform.

AT-8600 er en ny serie med lag 3 Fast Ethernet-svitsjer fra Allied Telesyn. Svitsjene er laget for ip-telefoni, web og video-applikasjoner.