Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Tyske Snom har utvidet sin portefølje av ip-telefoner med Snom 220.
Borland JBuilder 2005 er nyeste versjon av det popuære utviklingsmiljøet for integrert Java-utvikling. Bedre sikkerhets- og ytelseadministrasjon, samt bedre integrasjon med andre Borland-verktøy er hva som loves.

Tyske Snom har utvidet sin portefølje av ip-telefoner med Snom 220, en telefon spesielt rettet mot små og mellomstore bedrifter. Bakgrunnsbelyst skjerm på 128 x 64 piksler og fire innholdssensitive knapper skal gi god brukeropplevse til alle som trenger en avansert telefon.

IBM har lansert en ny versjon av planleggingsverktøyet WebSphere Business Integration Modeler, som kan hjelpe til med å redusere kompleksitet, tidsforbruk og kostnader knyttet til omlegging av bedriftenes forretningsmodell. Programvaren er basert på XML og Eclipse.

NEC MT1075 er en ny kraftig projektor som kjennetegnes av høy lysstyrke og flere automatiske funksjoner som gjør den enkel å bruke. Med en oppløsning på 1024 x 768 piksler passer projektoren til installeringer i mindre rom

SSA Global, selskapet som har overtatt ansvaret for Baan, er ute med ny versjon av erp-systemet SSA ERP LN. Versjon 6.1 er den første av to større erp-lanseringer som har til hensikt å modernisere og samordne selskapets produktlinjer.

Memorysolution har tatt inn mini SD-kortet TakeMS og multimediakortet (MMC) TakeMS RS i sin portefølje av minnebrikker. RS står for Reduced Size, noe som referer til at kortet er mindre enn andre MMC-kort.

Xerox har lansert to nye EFI Fiery fargeservere spesielt laget for Xerox fargemaskiner. De nye serverne skal bedre arbeidsflyten i hurtigtrykkerier og interne trykkerier.