Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Fujitsu Siemens, Tandberg, Solid Works Corporation, SonicWall, eEye Digital Security.
Fujitsu Siemens har lansert en utraportabel pc, Lifebook P7010, som veier kun 1,3 kilo og har vitale mål på 19,9x26,1 cm. Maskinen kan utstyres med en kombinert optisk enhet, en multistandard dvd-brenner eller et ekstra batteri. De som er på reise kan se dvd-filmer på en lyssterk widescreen-skjerm eller utføre annet arbeid i opptil 10,5 timer med ekstrabatteri. Pris: rundt 20.000 kroner. BILDE INN HER

Tandberg har lansert Media Processing System (MPS) og en kontrollenhet (MCU) som nå er i stand til å sammenkoble hele 96 forskjellige steder samtidig. Ifølge videokonferanseleverandøren gir dette bedrifter og tjenesteleverandører langt bedre mulighet til å skalere sine løsninger for videokommunikasjon i takt med endrede behov.

SolidWorks Corporation har lansert COSMOS 2005, en produktgruppe som gir tilgang på avansert designanalyse som ikke-lineær analyse og fallprøver i en mainstream-applikasjon. COSMOS 2005 inneholder også mer enn 100 brukerdrevne forbedringer. I tillegg til utvidet simuleringskapasitet har alle applikasjonene oppdaterte grensesnitt og tettere integrering med SolidWorks 3D mekanisk designprogramvare. BILDE INN HER

SonicWall har lansert brannmuren SonicWALL Pro 5060, den kraftigste utgaven i selskapets nye serie brannmur/vpn-enheter. Den inneholder blant annet innbruddssikring, innholdsfiltrering, tvungen antivirus, sentralisert administrasjon og IPSec vpn. Den har også innebygd støtte for distribuert trådløst nettverk.

Selskapet eEye Digital Security har lansert en ny versjon av sårbarhetsskanneren Retina. Skanneren skal hjelpe selskaper til raskt å identifisere hull i nettverkssikkerheten og tette dem igjen. Retina har en slags kunstig intelligens som gjør det mulig å finne ukjente mangler. Skanneren finner alle enhetene i nettverket og støtter de fleste operativsystemer.