Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Pretex, Citrix, Acer, Stonesoft, Borland.

Pretec har utviklet en prototype Multimedia Card (kortet i midten på bildet) ut fra versjon fire av MMC-spesifikasjonen. Denne beskriver kort med en bit, fire bit og åtte bit dataoverføring. Klokkehastigheten er også høyere. Det hele skal kunne gi 20 ganger større ytelse enn dagens kort, cirka 52 megabit per sekund.

Citrix

byr på single sign-on med MetaFrame Password Manager 2.5 som fungerer både som en del av MetaFrame Access Suite og som et enkeltstående produkt. Løsningen leverer passordsikkerhet og single sign-on adgang til Windows, web og host-baserte applikasjoner. Brukeren identifiserer seg kun en gang. Løsningen logger seg inn i passordbeskyttede systemer, overholder regelverk og automatiserer brukeroppgaver som endring av passord. BILDE: 0531-acer-notebook-07.jpg

Det er mer stil over Acers bærbare med introduksjonen av to nye modeller i avrundet metalldesign. Selskapet håper på tilbakemeldinger fra brukerne om de skal benytte designet i kommende modeller. Aspire 1800 er rettet mot hjemmebrukere og utstyrt med 17 tommer skjerm. Travelmate 3200 er noe mindre og beregnet for både hjem og jobb.

Stonesoft har lansert Stonegate IPS, et innbruddsdeteksjons- og analysesystem for aktiv respons som detekterer ondsinnet nettverkstrafikk. Til å administrere lagdelt sikkerhet bestående av Stonegate brannmur, vpn og nå IPS, har Stonesoft utviklet sitt Management Center til versjon 3.0, som håndterer det hele ett sted. Modellerings- og designverktøyet Together fra

Borland er nå lansert i en versjon for Visual Studio .Net. Den nye versjonen fungerer som plugin i .Net produkt-suiten, og skal by på muligheter for reverse engineering av C# og Basic.Net til UML klassediagrammer og en rekke andre verktøy for å håndtere komplekse applikasjonsprosjekter.