Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Konica Minolta har lansert verdens første digitale systemkamera med bildestabilisator innebygd i kamerahuset.
Teamware og Novell har innledet et samarbeid som gjør at Novell nå via mobiltelefonen kan tilby sine kunder tilgang til selskapsinformasjon, for eksempel intranett, epost og kalendertjenester. Teamware Mobile for Novell GroupWise på Suse Linux vil være tilgjengelig i slutten av 2004. Bilde inn her

Hyperion hevder å ha løst problemet med å kombinere avansert analyse og store mengder data i en og samme plattform. Analyseverktøyet Hyperion Essbase 7X kan håndtere datamengder som er opptil 1.000 ganger større enn tidligere, samtidig som analyser og beregninger går 100 ganger raskere.

En av nyhetene er Visual Explorer som er en helt ny måte å presentere informasjon på som ligger gjemt i regneark. Xerox har lansert to nye tonerkassetter for bruk i Hewlett-Packard LaserJet-skrivere, og sier at de med denne lanseringen gir kundene et alternativ med høy kvalitet til lavere pris enn HPs egen toner. Med denne lanseringen tilbyr Xerox toner til 90 prosent av HP LaserJet-skriverne. Bilde inn her

Konica Minolta har lansert verdens første digitale systemkamera med bildestabilisator innebygd i kamerahuset. Dynax 7D er et kamera med en oppløsning på 6,1 megapiksler. Den egenutviklede Anti-Shake-teknologien er standard. Denne teknologien ble utropt til "Årets fotoinnovasjon 2004-2005" av EISA. Kameraet er kompatibelt med alle Minoltas AF-objektiver.

Trygg Data har lansert en ny serie WatchGuard sikkerhetsprodukter i Norge for avdelingskontor, fjernbrukere og mindre virksomheter. Modellen Firebox X Edge gir høyere gjennomstrømningshastighet, flere vpn-tuneller og flere nettverksporter. Med SPI brannmur og vpn, gir Firebox X Edge en sikkerhet som overskrider NAT-baserte produkter som i dag benyttes av mange mindre bedrifter.