Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Epson har lansert alt-i-ett skriveren Stylus CX3650.
Maxtor har sluppet Maxtor SATA Ultra 16 Hard Drive Kits, en rask harddisk beregnet på forbrukermarkedet. Dette er markedets første forbrukerharddisk med SATA-funksjon og hurtigminne på 16 megabyte. Disken har NCQ-teknikk (native command queuing) og finnes i versjoner med opptil 300 gigabyte. Bilde inn her

Epson har lansert alt-i-ett skriveren Stylus CX3650. Den skal være inngangsproduktet i denne produktlinjen og er myntet på mindre kontormiljøer, studenter eller til hjemmebruk. CX3650 har Epsons DURAbrite-blekk som gir skarpe sort/hvit-utskrifter og frgeutskrifter som er vannfaste og smussfrie, og varer opptil 80 år uten å falme. IBM har lansert de de kaller bransjens første programvare som automatiserer administrasjon og fintuning av databaser uten manuell innsats. Produktet er DB2 Universal Database, med kodenavn Stinger.

Ifølge IBM representerer programvaren et gjennombrudd i bestrebelsene på å lage selvreparerende datasystemer. Det anses mulig å redusere tiden som brukes på databaseadministrasjon med 65 prosent. Bilde inn her

Med inspirasjon fra 1920-tallets glamour og eleganse, har Nokia lansert en ny motekolleksjon med tre mobiltelefoner. Kolleksjonen består av Nokia 7280, 7270 og 7260 og sprenger ifølge selskapet grensene for tradisjonell mobiltelefonidesign med en frekk, moderne vri på den gamle verdens art deco-stil.

 Mamut har lansert Mamut Business Software 9. Den nye versjonen inneholder en rekke nyheter og mer enn 800 forbedringer spesielt innen logistikk og crm. I tillegg byr den nye versjonen på sentrale nyheter innen alle øvrige fagområder. Versjon 9 av Mamut Business Software er tilgjengelig i oktober.