Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Dell har lansert tilbehør for sin håndholdte maskin Axim X30.
Sony har lansert et superkompakt digitalkamera, Cyber-shot T3, en oppfølger til Cyber-shot T1. Kameraet har 5,1 megapikslers opplsøning, 2,5 tommers Clear Photo lcd-display og Carl Zeiss Vario-Tessar zoom-objektiv - alt pakket i et slankt kabinett av rustfritt stål. Sony Real Imaging Processor gir bra responstid ved opptak. Kameraet er klart til å knipse i løpet av 1,3 sekunder. Bilde inn her

Dell har lansert tilbehør for sin håndholdte maskin Axim X30. Dell GPS navigation System og Dell Executive Keyboard med Bluetooth er klare for markedet. Tastaturet gjør det enklere å skrive notater og å svare på epost mens man er koblet opp på et trådløst nettverk. Når tastaturet ikke er i bruk, kan det foldes sammen til en liten kompakt pakke som passer i lommen.

Datalagringsselskapet EMC har lansert nye og rimeligere modeller av MC Celerra NAS-systemer. De nye modellene har forbedret kommunikasjon med applikasjoner via iSCSI og utvidet funksjonalitet for administrasjon. De nye modellene heter EMC Celerra NS704G og NS500. Sistnevnte er inngangsmodellen i serien. Bilde inn her

Minneprodusenten Kingston har lansert minnemodulene HyperX DDR2 533-MHz og 675-MHz. Disse nye modulene er tilgjengelige med kapasitet opp til 1 GB, og støtter de siste generasjonene av pc-er. Gatepris for 1 GB HyperX DDR2 med 675 MHz ligger på 2.820 kroner, mens 512 MB vil koste 1.420 kroner. I løpet av høsten 2004 lanserer Sony en ny serie IC-opptaksmedier.

Den nye serien Memory StickPRO-medier bygger på suksessen for tidligere Memory Stick PRO-produkter, og består av høyhastighets så vel som alminnelige minnekort som er kompatible med det eksisterende utvalget av memory Stick PRO-enheter. Toppmodellen i serien får en kapasitet på 2 GB minne.