Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Sony lanserer nå en helt ny type dvd-opptakere med innebygget harddisk.
Packard Bell satser tungt på digital hjemmeunderholdning, og lover at ingenting blir det samme etter introduksjonen av iXtreme 5400. Med den siste teknologien fra Intel og ATI, samt en harddisk på 400 GB, skal pc-en takle store mengder data og avanserte dataspill. Maskinen er utstyrt med PowerCinema som gir brukerne mulighet til en fullverdig integrering av elektroniske underholdningsenheter. Prisen blir 12.999 kroner.

Metric har lansert en ny serie 3-fase UPS fra General Electric. SG-serien er forløpig tilgjengelig i effektområdet 80 - 200kVA, og har en rekke egenskaper som er av betydning for driftssikkerhet og økonomi. Clean Input Module sørger for THDI på inngang bedre enn tre prosent og effektfaktor på 0,99. Digital Signal Processing gir full digital kontroll av både single og parallelle UPS.

IBM har i samarbeid med Intel åpnet opp de tekniske spesifikasjonene for IBMs eServer BladeCenter-plattformen. Dette er designspesifikasjoner som gjør det mulig for andre produsenter å levere produkter som er kompatible med BladeCenter. Bilde inn her

Sony lanserer nå en helt ny type dvd-opptakere med innebygget harddisk. Modellene i serien, RDR-HX1000 og RDR-HX900, byr begge på høy kapasitet. Med et harddiskdrev på 250GB i HX1000 og 160 GB i HX900 kan flere hundre timer med videopptak oppbevares. Begge modellene er kompatible med fire dvd-plateformater. Fujitsu Siemens har lansert den bærbare pc-en

Amilo Pro V7110, myntet på små og mellomstore bedrifter. Maskinen leveres med Mobile Intel Pentium 4-prosessor med Hyper-Threading for å sikre et ytelsenivå som kan sammenlignes med stasjonære pc-er. Prisen begynner på 9.620 kroner.