Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Pentax nye OptioX har design som skal gi mer fleksibilitet. Kameraet er delt i to.
NEC har lansert to nye bærbare projektorer i LT-serien. Projektorene NEC LT245 og LT265 er utstyrt med den nyeste teknologien, noe som medfører økt funksjonalitet. Projektorene er tilpasset for å gjøre presentasjonen så enkel som mulig. De kan kobles direkte til nettverket slik at brukeren har mulighet til å hente og åpne filer fra en kilde et annet sted enn der projektoren befinner seg. Projektorene støtter også trådløse nettverk. Bilde inn her

Dell har sluppet den bærbare Inspiron 5160 som er utstyrt med multimediafasiliteter, og er myntet på mindre virksomheter og hjemmebrukere. Pc-en er sølvfarget og utstyrt med Intels Pentium 4 Mobile prosessor opp til 3,2 Ghz med Hyper-Threading-teknologi. Maskinen er utstyrt med Dell Jukebox-programvare som forenkler kopiering av dvd og video-cd. På farten kan det hende man også trenger lyd. Selskapet Trust har lansert to sett med høyttalere for folk på farten.

Høyttalerne kobles til den bærbare pc-en med en usb-plugg, slik at andre porter ikke er nødvendig. Høyttalerne kommer med Xear3D konfigurasjonsprogramvare som gir virtuell 5.1 lyd, som gir en ekstraopplevelse med for eksempel dataspill. Bilde inn her

Pentax er på markedet med et digitalkamera, OptioX, med en design som skal gi mer fleksibilitet. Kameraet er delt i to. Et dreibart objektiv er plassert på den ene siden og en stor lcd-monitor på den andre, for ekstra tydelig søking og bildevisning. Selve kamerahuset er kun 18 mm dypt og er den tynneste av alle modellene i Optio-serien.

Maxtor og Linksys har innledet et samarbeid innenfor produkt- og teknologiutvikling for brukervennlig lagring, deling og streaming av personlig data, og data for digital underholdning i hjemmet. Første produktlinje ut er Maxtors eksterne harddisk OneTouch og Linkys' Storage Link.