Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Alcatel har lansert mobiltelefonen One Touch 756.
Stylus CX6600 er navnet på den nye alt-i-ett-skriveren fra Epson. Med skanneren og tilhørende programvare kan brukerne blant annet restaurere fargene på gamle bilder som har falmet. Programvaren PhotoQuicker lar brukeren tilpasse og skrive ut bilder enklere fra nettsider. Skriveren er kompatibel med 11 minnekort. Bilde her

Alcatel har lansert mobiltelefonen One Touch 756. Den har integrert vga-kamera, tft-skjerm og videofunksjonalitet. Kameraet kan ta bilder i alle mulige miljøer; om det er natt, skyet eller innendørs. Kameraet har 8x zoom og en timer-funskjon. Både bilder og videosnutter blir klare som dagen på tft-skjermen som måler 33x44 mm, og viser 262.000 farger.

Intet mindre enn grenseløs mobilitet loves av Trust Portable Solutions, leverandøren av Notebook Power Adapter Car - Plane. Med 120 watts styrke, forskjellige volt-styrker og seks forskjellige tilkoblingsenheter, skal adapteret sikre den reiseglade full arbeidsglede på farten. Det eneste som trengs er et uttak for sigarett-tenner eller et strømpunkt ved et flysete.

Selskapet Teac har sluppet to dvd-brennere myntet på backup. De to dobbeltlags-dvd-brennerne heter henholdsvis DV-W516G og DV-W516D. Sistnevnte skriver med 16x hastighet i både DVD-R og DVD+R, mens G-modellen skriver med 16x hastighet i DVD-R formatet og 8x hastighet i DVD+R formatet. Accentsoft Utilities har lansert

SnapTouch 2.10 for Windows. SnapTouch sørger for enkle kopieringsmuligheter for å overføre bilder fra digitale kamera, flash-brikker eller kortlesere til pc-ens harddisk. I stedet for å laste ned alt fra bildekilden, kan brukeren med SnapTouch gjøre hele redigeringsjobben før bildene kopieres til harddisken.