Bitnytt - nyheter

Bitnytt - nyheter

Nikon D70 har i løpet av få måneder rukket å plassere Nikon i solid tetposisjon i det digitale speilrefleksmarkedet.
Fluke Networks Link Analyzer 6.1 støtter nå bransjestandard RMON2 trafikkovervåkning. Dette gjør at den kan integreres med vanlige verktøy for nettverksovervåkning. Et nytt web-grensesnitt gjør at den kan la teknikere andre steder foreta sanntids feilsøking og analyse.

Nikon D70 har i løpet av få måneder rukket å plassere Nikon i solid tetposisjon i det digitale speilrefleksmarkedet. Sammen med de profesjonelle modellene D1x og D2H er Nikon oppe i en markedsandel på 50% for årets første 6 måneder.

Flere megapiksler fra Canon, som har lansert Powershot G6 med 7,1 megapiksler ccd. I USA koster kameraet rundt 700 dollar. Det er utstyrt med en to-tommer lcd-skjerm som kan vris 270 grader, fire ganger optisk zoom med et objektiv tilsvarende 35-140 mm i forhold til 35 mm film.

Epson har i fellesskap med Cosina Corporation utviklet Epson R-D1, verdens første digitale rammesøkerkamera. Støtte for Leicas M-innfatning og L-objektiver er noen av funksjonene som til nå ikke har vært tilgjengelig i digitale kameraer. Teknologien med rammesøkerkamera har ikke blitt videreført etter hvert som markedet for digitale kameraer har økt kraftig de siste årene.

Mobil kino foretrekker Averatec å kalle sin 6200 bærbare pc. Det er fordi den kan spille dvd-filmer eller cd-er uten å starte opp operativsystemet. Med 15,4 tommer bredskjerm får du inntil tre dvd-filmer i synet før du må lade batteriene. Men du kan også starte Windows og få gjort unna noe jobb mens du først har den på fanget.