Bli årets it-student

Heltidsstudenter som tar økonomi-, teknologi- eller it-utdannelse kan nå skaffe seg en spesiell utmerkelse.

Siemens, FFI og Tandberg utlyser, i samarbeid med dinressurs.no, prisen til henholdsvis Årets Økonomistudent, Årets Teknologistudent og Årets IT-student.
 
Utmerkelsen går til tre studenter som i skoleåret 2005/2006 har engasjert seg i studiene, studiemiljøet og inspirert sine medmennesker. Prisene deles ut under årets gallakveld - Universum awards.
 
Nye tall fra en undersøkelse gjennomført i 2005 av Universum Communications blant 2418 avgangsstudenter innen økonomiske og teknologiske fag, viser at så mange som 33,5 prosent av studentene ønsker å bli kjent med en potensiell arbeidsgiver ved å få jobbe litt hos bedriften på prosjekt eller sommerjobb mens man fortsatt er student.
 

Vinn en jobb

Nå får studentene muligheten til å vinne følgende opplevelse, avhengig av studentens egne ønsker og hvor langt han/hun har kommet i studiene:
en spennende hospiteringsperiode hvor studenten plasseres i et egnet miljø i organisasjonen. Studentene får en fadder som tar studenten med rundt i organisasjonen, for å gi et inntrykk av miljøet og hvordan organisasjonen arbeider. En form for spesialforberedt "sommerjobb" som studenten selv kan være med på å gi innhold.

Prosjektet studenten jobber med kan så videreutvikles til startfasen på en siviloppgave/hovedoppgave/doktorgradsarbeid.

Årets Student er heltidsstudent på en økonomi-, teknologi- eller it-utdannelse. Søknaden sendes inn elektronisk via www.dinressurs.no, og søknadsfristen er 12. april 2006.