Blir hvit som Ipod

Blir hvit som Ipod

Den tommestore mp3-spilleren MP-400 fra Jens of Sweden kan lagre opptil 300 låter og er markedets minste spiller med OLED-skjerm.
Aldri har så mye fått plass i noe så lite som den nye MP-400 fra Jens of Sweden, skriver selskapet i en pressemelding.

Den tommestore mp3-spilleren blir også en av mp3-verdenens fargeklatter når den lanseres i snøhvitt, samt fargene falurødt, rav, is og rosa.

MP-400 vil være tilgjengelig i handelen fra 3. november.

- Enkelhet og brukervennlighet har påvirket utformingen av MP-400. Det har også eksklusivitet, i og med at vi nå satser på fem farger. Alt av grafikk, fargevalg og materiale er utviklet i Sverige, mens produksjonen skjer i Korea. Maskinvare- og komponentutviklingen skjer i fellesskap, sier Jens of Swedens grunnlegger og administrerende direktør, Jens Nylander.

Med MP-400 kan man raskt laste ned musikk med en USB 2.0 Hi-Speed filoverføring. Spilleren har en vekt på 34 gram inklusive batteri, 20 timers batteritid og en OLED-skjerm i blått og oransje, og gir gode resultater på alle områder. Programvaren støtter samtlige skandinaviske språk, pluss engelsk.

MP-400 fungerer som diktafon (taleopptaker), lagringsminne og radio. Den kan spille inn musikk fra radio, datamaskin eller direkte fra et stereoanlegg.