Bra vekst for Basefarm

Bra vekst for Basefarm

It-selskapet Basefarm kom denne uken med sine halvårstall. De kan vise til omsetningsvekst på 57 prosent sammenlignet med samme periode i 2003.
Basefarm AS, som er aktør innen applikasjons- og serverdriftstjenester, hadde i løpet av årets første halvår en totalomsetning på 32,7 millioner kroner som er en forbedring på 57 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

Basefarm hadde et driftsresultat på 3,4 millioner kroner som er en forbedring på 82 prosent sammenlignet med første halvår i fjor. Basefarm som ble etablert i 2000 hadde i fjor en totalomsetning på 43 millioner kroner og et driftsresultat på 3,75 millioner kroner. Selskapet overtok ved årsskiftet serverdrifts-virksomheten fra TDC, bestående av ni medarbeidere samt driftsavtaler med blant annet Oslo kommune.

-- Vi har i løpet av årets seks første måneder inngått viktige kundekontrakter både i Norge og Sverige. I Sverige drifter vi nå for eksempel Byt Bil som er Sveriges største rubrikkannonse-site for kjøp og salg av biler og MPS Broadband som leverer innholdstjenester som IP- TV og video on demand, forteller administrerende direktør Grethe Viksaas i følge en pressemelding fra selskapet.

-- I Norge har vi inngått avtaler om drift av VGs annonseplasseringsløsning, underleverandør-avtale med Ciber om drift av Toll og avgiftsdirektoratets register over opplysninger om valutaveksling og overføring av betalingsmidler inn og ut av Norge, drift av Bokkilden, Hegnar Media, Microsoft Norge, Grete Roede, Timebroker, Læringssenteret samt drift av elektronisk anskaffelses støtte system for forvaltningstjenesten. Fremtidsutsiktene for annet halvår ser samtidig ut til å være positive, sier Viksaas i Basefarm.