MODULÆRE LED-VEGGER: NEC Lift gir muligheter i digital skilting og fremvisning i visuelle flater. (Pressefoto: NEC)

MODULÆRE LED-VEGGER: NEC Lift gir muligheter i digital skilting og fremvisning i visuelle flater. (Pressefoto: NEC)

Nye LED-produkter fra NEC

Modul-basert løsning lar kunden bygge LED-vegger i forskjellige størrelser og format.

NED Display Solutions Europe lanserer en ny portefølje LED-produkter, for fremvisning og digital skilting. Løsningen har fått navnet LED Intelligent Front Technology, forkortet: Lift.

Modulene har 16:9 format, og en størrelse på 27,5", og gjør det mulig å bygge LED-vegger i ulike størrelser og format. Det hele kontrolleres av fire pixel-kort i hver modul, og er tilgjengelig i fire forskjellige pixel pitcher - 1,5mm, 1,9mm, 2,3mm og 3,89mm.

- Lift-teknologien flytter grenser for hva LED kan brukes til. Dette gir oss enda bedre evne til å tilby de mest kvalitetstunge løsningene for fremvisning i kontormiljø og i offentlige rom, sier Erik Okstad, løsningsrådgiver for Norden i NEC.

De nye LED-løsningene er utviklet i samarbeid med den tyske utvikleren og produsenten Squadrat. De to selskapene har planer om videre samarbeid innen forskning, utvikling og kommersialisering, med base i Tysland.

Installasjonene leveres som komplette løsninger for innen- eller utendørsbruk. De første kundene skal allerede mottatt sine forhåndsbestillinger, ifølge NEC.

De nye Lift-produktene vil bli demonstrert på årets ISE-messe i Amsterdam i begynnelsen av februar i år. 

Bransjetrender