Bredbåndssjef på døgndrift

Bredbåndssjef på døgndrift

Sjef i Catch Communication, Kjell Ivar Hansen, greier sjelden å ta helt fri fra jobb og liker tanken på tilgjengelighet døgnet rundt.
-- Hva gjør du akkurat nå?

Jeg sitter på kontoret i Sandakerveien og jobber med kvartalsrapporten som skal legges fram på fredag. Det føles alltid fint å jobbe frem et resultat noen venter på.

-- Hvor lenge jobber du hver dag?

Jeg har sluttet å telle timer for lenge siden og lever med Catch døgnet rundt, hehe. En kan vel nesten si det har blitt en livsstil. Jobb og fritid går i hverandre, med tidvis oppgitte innspill fra familien på hjemmbane.

-- Hva er din mest moderne tekniske anskaffelse? Mobiltelefonen min med mms-funksjon. En 6610-versjon. Jeg har hatt den ett års tid og ville aldri klart meg uten. Det har rett og slett oppstått et avhengighetsforhold mellom mobilen og meg. Den er med over alt og jeg skrur den ikke engang av om natten.

-- Hvordan funker den, synes du? -- Helt fint, men jeg er ikke så opptatt av funksjonene. De fungerer imidlertid helt bra, de jeg forstår og har giddet å sette meg inn i.

-- Hvilken teknologisk duppedings som ikke finnes idag kunne du ønske deg?

-- Noe som gjorde kommunikasjonen enda enklere. Jeg skriver ikke tekstmeldinger og liker heller ikke så godt å kommunisere via mail. Så jeg ønsker meg en tale-duppedings, det hadde vært noe.

-- Nevn et teknologisk irritasjonsmoment i hverdagen.

-- Bredbåndsforbindelse som ikke funker er utrolig irriterende, ettersom jeg er svært avhengig av et nett som er oppe og går hele tiden. Manglende mobildekning er også svært enerverende. Jeg må vite at jeg har konstant tilgang på den, ellers blir jeg litt sprø. Men jeg kunne nok bli flinkere til å legge den helt bort.

-- Hva ville du sagt hvis du møtte Bill Gates?

-- Tatt ham med til Bodø og guidet ham rundt samtidig som jeg ville loddet muligheten for et kraftfullt samarbeid for bedre utnyttelse av teknologien i Norden.

-- Hvem skal så svare på disse spørsmålene neste uke, send medialogen videre.

Min fusjons-kollega, Erik Lunde i Bluecom, skal få æren av å gjøre det.