Britisk storkontrakt til Agresso

Agresso har fått tildelt selskapets største kontrakt noensinne.

Det britiske bistandsdepartementet, Department for International Development (DFID), har tildelt Agresso selskapets største kontrakt noensinne. Kontrakten er verdt ca. 150 millioner kroner, og ble vunnet i konkurranse med flere andre ledende ERP-leverandører, skriver selskapet i en pressemelding.

Kontrakten innebærer at Agresso skal lede et konsortium av selskaper som skal sikre at DFID får færre, bedre integrerte it-systemer som er mer enhetlige, brukervennlige og gir hurtigere tilgang til viktig informasjon. Agresso får dermed ansvaret for å implementere DFIDs nye it-løsninger.

Ehandel

En sentral del av prosjektet er å bytte ut DFIDs mange eldre applikasjoner som ikke kan utnytte internetteknologi. Disse applikasjonene erstattes med siste versjon av Agresso Business World som er basert på .net-teknologi, og har integrerte moduler for økonomi, innkjøp, prosjektstyring og fakturering.

- Agresso scoret høyt på de intensive testene vi gjennomførte. Løsningen ble blant annet testet via satellitt med lav båndbredde til noen av våre fjerntliggende kontorer. Agresso Business World er en fleksibel løsning med gode rapporteringsmuligheter, høy kvalitet på datafangst og god informasjonstilgjengelighet, sier Gorden Alexander i DFID.

Prosjektet omfatter også levering og implementering av en ehandelsløsning. Denne vil Agresso levere sammen med sin partner Alito.