Bruk e-lommebok på Narvesen

Snart kan du fylle opp din elektroniske lommebok på Narvesen. Det skal Reitan Invest og eSolution sørge for.

Reitan Invest og eSolutions har inngått en samarbeidsavtale knyttet til Payex, en løsning for betaling på nett utviklet av eSolutions. Planen er etablere en franchisemodell og utvikle Payex i et større geografisk område.

Narvesen Norge, som er eid av Reitan Invest, skal stå for distribusjon av Payex kontantkort. Brukerne vil kunne opprette og fylle på sin elektroniske lommebok i Narvesens butikker rundt om i Norge.

-- Samarbeidet skaper en unik mulighet for begge parter til å ta en ledende rolle innen det sterkt voksende markedet for handel på nett, sier Raymond Klavestad i eSolutions.

Som et ledd i avtalen har også Reitan Invest inngått avtale om en opsjon på kjøp av aksjer i eSolutions. Ved full konvertering vil denne gi Reitan Invest en eierandel på omlag 12 prosent.

Det skrives i en pressemelding at avtalens økonomiske ramme er vanskelig å kvantifisere, men med en rivende utvikling innen digitale tjenester og produkter, kombinert med mer enn 70 millioner handlende i Narvesen-systemet hvert år, har partene tro på at dette vil kunne bli en lønnsom allianse.