-- Bruk mobilsvar

-- Bruk mobilsvar

Noe av det mer irriterende Wibecke Brusdal kan tenke seg er folk som ikke ser ut til å ha oppdaget mobilsvar ennå, men tar telefonen under møter, bare for å si at de ikke kan snakke likevel.
Wibecke Brusdal er informasjonssjef i Ergo Group. Hun har hektiske dager i oppkjøringen til årets it-ting i september. Før ferien utfordret Netcom-sjef Barbara Thoralfsson, Eva Hildrum, byråkrattopp i samferdselsdepartementet til å svare på våre spørsmål. Hildrum er på ferie, og Brusdal operer som "stand in" for henne.

-- Hva gjør du akkurat nå?

-- Jeg kom akkurat ut av et planleggingsmøte, og skal kaste meg over dagens mailbunke.

-- Hvor lenge jobber du hver dag?

-- Det varierer. I perioder ganske normalt, nå i august og september er det ganske hektisk. Helgene forsøker jeg å holde "hellige" så langt det går. Det er viktig å få koblet litt av.

-- Hva er din mest moderne teknologiske anskaffelse?

-- Det må være min nye Nokia 6200 som jeg fikk rett før ferien. Jeg har fått lekt meg litt med den i ferieukene, og så langt ser det ut til å fungere som det skal. Sånn privat drømmer jeg om å anskaffe meg en Ipod, men foreløpig har det blitt med ønsket.

-- Hvis du kunne drømme deg en ny teknologisk duppedings som ikke finnes i dag hva skulle det vært?

-- Det finnes jo så utrolig mye allerede, men jeg håper på en fremtid der mest mulig blir å finne på mobilen. Videokonferanser for eksempel?

-- Nevn et teknologisk irritasjonsmoment i hverdagen?

-- Det må være alle de som ikke har oppdaget mobilsvar, men tar telefonen under møter og sier at de ikke kan snakke likevel....

-- Hva ville du sagt hvis du møtte Bill Gates?

-- Jeg har ikke møtte ham, men akkurat nå ville jeg invitert ham på årets bransjetreff, nemlig it-tinget i Tønsberg. Der ville jeg bedt ham om å snakke om hvordan han ser for seg fremtiden til folk flest noen år frem i tid.

-- Hvem skal svare på disse spørsmålene neste uke, hvis ikke Eva Hildrum er tilbake fra ferie?

-- Elni Kulmer i IFS.