Buchar til 3 Step It

Buchar til 3 Step It

Truls K. Buchar er ny salgsdirektør i 3 Step It i Norge.

Den 1. november tar Truls K. Buchar over som salgsdirektør i leasingselskapet 3 Step It i Norge.

Han overtar dermed ansvaret for salgsavdeling og får budsjettansvaret for selskapets markedsaktiviteter, samt partner- og kundeforvaltning i Norge.

Buchar kommer til 3 Step fra stillingen som forretningsutvikler og er en del av ledergruppen i 3 Step It i Norge. Han har vært i konsernet siden 2007, blant annet. som kredittsjef og finansieringsansvarlig. Fra 2004 til 2007 var Buchar dessuten norgessjef for HP Financial Services.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringen og er ikke i tvil om selskapets potensiale. Vi har et fantastisk team og skal befeste vår rolle som Norges beste og mest innovative leverandør av leasing og administrasjonstjenester for ikt og annet løsøre, sier Buchar.

Dette skal gjøres gjennom å øke synligheten i markedet, samtidig som selskapet skal styrke forholdet til eksisterende kunder og partnere.

- Der tradisjonelle leasingselskaper og banker i stor grad leverer leasing som en banktjeneste, skiller vi oss ut med skreddersøm av struktur og elektroniske løsninger tilpasset de fleste plattformer. Samtidig skal vi være suverene på teknisk kompetanse rundt skatt, regnskap og finans, slik at vi kan yte den beste rådgivningen til våre kunder. Integritet og totalitet er nøkkelord vi vil jobbe etter, sier Buchar.

Kjenner du noen som har byttet jobb? Tips oss!