ErgoGroup kjøper BI-konsulenter

ErgoGroup kjøper BI-konsulenter

ErgoGroup har inngått avtale om å kjøpe det norske konsulentselskapet ConCentric AS.

Kjøpet bidrar til å posisjonere ErgoGroup som et av de ledende kompetansemiljøene på Business Intelligence-løsninger (BI) i Norge, ifølge en pressemelding.

ConCentric AS har i dag 12 ansatte med spisskompetanse på BI-løsninger basert på SAS og Microsoft. Selskapet har bransjekunnskap innen helse, bank og forsikring.

LES OGSÅ: EDB på bunnen og Ergo på topp

Blant selskapets kunder er blant annet Helse Øst, Ullevål universitetssykehus, Sparebank 1 Alliansen, DNB Nor og EnterCard. ConCentric AS ble etablert i 1999 og eies av tre ansatte. Selskapet er lokalisert i Oslo med ti rådgivere, mens to rådgivere jobber i Trondheim.

Virksomhetsstyring er et strategisk satsningsområde for ErgoGroup.

- Med oppkjøpet av ConCentric vil ErgoGroup få et av de sterkeste spesialistmiljøene innen BI-løsninger i Norge, med over 60 høyt kvalifiserte medarbeidere. Vårt komplette tjenestetilbud inkludert drift, samt bredden av teknologiløsninger, gjør at vi kan tilby våre kunder løsninger som bidrar til å muliggjøre deres ambisjoner, sier Terje Mjøs administrerende direktør i ErgoGroup.

I 2006 hadde ConCentric en omsetning på 15,5 millioner norske kroner. Av selskapets omsetning er 35 prosent offentlig og 65 prosent privat.

- I ConCentric AS ser vi fram til å komme inn i et større miljø. Å bli en del av ErgoGroups BI-miljø med sin store teknologiske bredde og sterke rådgivningskompetanse passer perfekt for vår videre utvikling, sier Gunnar Rongen, daglig leder i ConCentric As.

LES KOMMENTAREMN: Ergo Group og Posten: Logisk kortslutning

Business Intelligence