Byggmakker velger Idium

Byggmakker skal satse sterkt på interaktive medier og har valgt Idium som leverandør av publiseringsløsning.

Idium har i konkurranse med flere andre leverandører blitt valgt som leverandør av publiseringsløsning til Byggmakkers store internettsatsning. Byggmakker ønsker å styrke sin posisjon på Internett, og skal utvikle en webløsning som fungerer som en kommunikasjonskanal både eksternt og internt.

- Vi valgte å samarbeide med Idium fordi løsningens innhold dekket våre behov både på funksjonalitet og teknologisk plattform. I tillegg forstår Idiums folk hva vi driver med, sier IKT-Direktør i Byggmakker Norgros AS, Ole Gunnar Honningsøy.

Norgros AS er konsepteier for Byggmakker, Norges største byggevarekjede med 94 utsalgssteder og en samlet omsetning på 6,3 mrd NOK. Norgros AS er et datterselskap av finske Kesko, som er Finlands største handelsaktør og omsatte for 7,5 mrd euro og hadde et driftsresultat på 173 millioner Euro i 2004.

Idium AS ble startet i 1999, og med over 750 bedriftskunder er Idium blant de ledende aktørene i Norge på programvare for webpublisering. Blant Idiums kunder finnes virksomheter som Maxbo, Arcus-gruppen, Mills, Avinor, Radiumhospitalet og Helse- og sosialdirektoratet. Idium er blant Norges 50 raskest voksende IKT-bedrifter og nominert på Deloittes Fast50-liste.